Menu na przyjęcie weselne – 190zł
Powitanie nowożeńców chlebem i solą, lampka szampana na powitanie gości.
Przekąski:
schab w galarecie po warszawsku,
indyk w maladze,
półmisek warzyw,
galaretka drobiowa,
ryba po grecku,
półmisek jajek faszerowanych w galarecie,
półmisek jajek z kawiorem,
jajka w majonezie,
sałatka jarzynowa,
sałatka włoska z kurczakiem,
śledź w trzech smakach,
tatar,
łosoś,
półmiski wędlin szlachetnych,
półmiski mięs pieczonych,
kuleczki mięsne i kalafior w cieście z sosem ziołowym
Dodatki:
pieczywo 3 rodzaje, masło, pieczarki, sosy, cebulki, kolby kukurydzy, papryka i ogórek konserwowy
Dania gorące:
bulion z makaronem
schab w sosie chrzanowym, ziemniaki, bukiet surówek lub
kurczak w sezamie, ryż, bukiet surówek,
super devolajle nadziewany serem i pieczarkami, ziemniaki opiekane, bukiet surówek
kawałki kurczaka, bigos, ziemniaki opiekane
barszczyk czerwony z pasztecikiem
grill na tarasie
(karkówka 20%, szaszłyk 20%, kiełbasa 40%, udko 20 %, filet 20%)
Stół wiejski:
Żur staropolski,
kluski śląskie z okrasą,
wędliny swojskie wędzone i pieczone mięsa,
sosy chrzanowy, czosnkowy, musztardowy,
smalec wiejski podawany w bochenku chleba,
pieczywo wiejskie (chleb i bułeczki z ziarnami)
Prosiak pieczony
Napoje:
kawa, herbata i napoje zimne
Deser:
tort weselny piętrowy z bitej śmietany
patery ciast
Dodatkowo możemy zaproponować:
profesjonalną orkiestrę lub DJ-a,
pokaz fajerwerków,
występy artystyczne oraz Grilla na tarasie,
pieczonego prosiaka w całości nadziewanego kaszą
dekorację sali i stołów
parking strzeżony
ochronę
szatniarza