Flaki, rosół, krem z pieczarek z groszkiem ptysiowym, barszcz biały z kulkami mięsnymi, krem z brokułów z prażonymi płatkami migdałów, krem z pomidorów z grzankami
Devolaj z serem i pieczarkami, kulki ziemniaczane, mizeria
Lub chrust drobiowy z frytkami, mizeria
Udko faszerowane bukietem jesiennych warzyw, ziemniaki po staropolsku, bukiet warzyw
Tilapia z pieczonymi ziemniakami, bukiet surówek
Koperta schabowa faszerowana pieczarkami i serem, ziemniaki, kapusta zasmażana
Sztuka mięsa w sosie pieczeniowym, kluski śląskie, bukiet warzyw
Barszcz czerwony z krokietem lub Żurek z jajkiem i kiełbasą
Przekąski zimne:
Półmisek wędlin szlachetnych
Półmisek mięs pieczonych
Półmisek schabu nadziewanego musem chrzanowym
Półmisek jajek faszerowanych oraz z majonezem
Rolada szpinakowa z serkiem ziołowym i wędzonym łososiem
Zawijaski z cukini z serkiem i grillowaną papryką
Vol au vent z krewetką
Łódeczki z cykorii z pastą tuńczykową
Pieczarki faszerowane serem pleśniowym i kolendrą
Sałatki:
Sałatka z kurczakiem
Sałatka z karmelizowaną gruszką, rucola, ser pleśniowy, orzechy włoskie