Menu na przyjęcie weselne – 190zł

Powitanie nowożeńców chlebem i solą, lampka szampana na powitanie gości.

Przekąski:

  • schab w galarecie po warszawsku,
  • indyk w maladze,
  • półmisek warzyw,
  • galaretka drobiowa,
  • ryba po grecku,
  • półmisek jajek faszerowanych w galarecie,
  • półmisek jajek z kawiorem,
  • jajka w majonezie,
  • sałatka jarzynowa,
  • sałatka włoska z kurczakiem,
  • śledź w trzech smakach,
  • tatar,
  • łosoś,
  • półmiski wędlin szlachetnych,
  • półmiski mięs pieczonych,
  • kuleczki mięsne i kalafior w cieście z sosem ziołowym

Dodatki:

pieczywo 3 rodzaje, masło, pieczarki, sosy, cebulki, kolby kukurydzy, papryka i ogórek konserwowy

Dania gorące:

  • bulion z makaronem
  • schab w sosie chrzanowym, ziemniaki, bukiet surówek lub
    kurczak w sezamie, ryż, bukiet surówek,
    super devolajle nadziewany serem i pieczarkami, ziemniaki opiekane, bukiet surówek
  • kawałki kurczaka, bigos, ziemniaki opiekane
  • barszczyk czerwony z pasztecikiem
  • grill na tarasie
    (karkówka 20%, szaszłyk 20%, kiełbasa 40%, udko 20 %, filet 20%)

Stół wiejski:

  • Żur staropolski,
  • kluski śląskie z okrasą,
  • wędliny swojskie wędzone i pieczone mięsa,
  • sosy chrzanowy, czosnkowy, musztardowy,
  • smalec wiejski podawany w bochenku chleba,
  • pieczywo wiejskie (chleb i bułeczki z ziarnami)
  • Prosiak pieczony

Napoje:

kawa, herbata i napoje zimne

Deser:

  • tort weselny piętrowy z bitej śmietany
  • patery ciast

Dodatkowo możemy zaproponować:

  • profesjonalną orkiestrę lub DJ-a,
  • pokaz fajerwerków,
  • występy artystyczne oraz Grilla na tarasie,
  • pieczonego prosiaka w całości nadziewanego kaszą
  • dekorację sali i stołów
  • parking strzeżony
  • ochronę
  • szatniarza